printlogo

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمان با اشاره به این موضوع که خودروسازی های استان کرمان توانستند با همکاری شرکای چینی خود در زمان تحریم هم تولید را افزایش دهند و هم در حد توان کیفیت را بالا ببرند، گفت: این کافی نیست و بعد از اجرای برجام توقع داریم کیفیت رشد چشمگیری نسبت به گذشته داشته باشد.
کد خبر : 9816
تاریخ انتشار : 10 بهمن 1394 10:26:00

«مجله ماشین» - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمان با اشاره به این موضوع که خودروسازی های استان کرمان توانستند با همکاری شرکای چینی خود در زمان تحریم هم تولید را افزایش دهند و هم در حد توان کیفیت را بالا ببرند، گفت: این کافی نیست و بعد از اجرای برجام توقع داریم کیفیت رشد چشمگیری نسبت به گذشته داشته باشد.

به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه خبری «مجله ماشین»، محمود سلطانی زاده در نشست خبری با خبرنگاران در محل نمایشگاه بین المللی جنوبشرق کرمان اظهارداشت: منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم طی 20 سال قبل آن، فقط 30 هزار خودرو تولید کرده بود.وی با بیان اینکه هفت هزار نفر در بخش خودرو سازی منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم فعالیت دارند، افزود: خودرو سازی کرمان با استفاده از پتانسیل نیروی انسانی، جایگاه قابل توجهی در بخش سرمایه گذاری خواهد داشت.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید شهرستان بم از جذابیت های خوبی برخوردار است ،تصریح کرد: این منطقه اقتصادی باید با توانایی های مدیریتی و استفاده از همه امکانات در راستای بهبود کیفیت خودرو سازی تلاش کند.وی از افزایش کیفیت خودرو های تولیدی در این منطقه خبر داد و گفت: هدف ما تولید حدود 30 درصد قطعات و تجهیزات خودرو در داخل کشور است.سلطانی زاده تصریح کرد: تولید باید بر مبنای اصول ارز، انرژی ارزان، واردات و استفاده از تسهیلات ارزان باشد و تولیدی که بر مبنای این چهار اصل شکل بگیرد، موفق است.وی همچنین گفت: متاسفانه تولید خودرو طی سال های اخیر با مشکلاتی روبرو بوده و دچار رکود شده است.مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان از دولت خواست که از خودروسازان در یک بازه زمانی حمایت کند تا خودروسازان نیز در یک فاصله زمانی معین، دانش خود را به روز کنند.

وی همچنین از افزایش کیفیت خودرو های تولیدی در این منطقه خبر داد و گفت: هدف ما تولید حدود 30 درصد قطعات و تجهیزات خودرو در داخل کشور است. 

سلطانی زاده افزود: این استان بالغ بر 7 میلیارد تن ذخایر شناسایی شده معدنی دارد اما به دلیل خام فروشی و نبود زنجیره تولید و فرآوری، ارزش افزوده اندکی نسیب استان کرمان می شود.

وی با اشاره به لزوم تکمیل ذنجیره تولید مواد معدنی در استان کرمان گفت: بیشتر مواد معدنی استخراجی این استان به استانهای دیگر کشور فرستاده و آنجا فرآوری می شود اما با برناکمه ریزی های صورت گرفته به زودی زنجیره تولید فولاد، مس و دیگر مواد معدنی در استان تکمیل خواهد شد.