printlogo

هر چند که سیاست‌گذاران صنعتی کشور هم‌اکنون به‌دنبال طرح‌هایی برای جلوگیری از افت بیشتر تولید خودرو هستند؛ اما عدم تقاضای مناسب از سوی بازار، تولید‌کنندگان را با مشکلات جدی مواجه کرده است.
کد خبر : 8008
تاریخ انتشار : 07 مهر 1394 12:47:00

هر چند که سیاست‌گذاران صنعتی کشور هم‌اکنون به‌دنبال طرح‌هایی برای جلوگیری از افت بیشتر تولید خودرو هستند؛ اما عدم تقاضای مناسب از سوی بازار، تولید‌کنندگان را با مشکلات جدی مواجه کرده است.

در حالی یافته‌های مرکز آمار از وضعیت تولیدات صنعتی و معدنی بهار امسال منتشر شد که در نخستین فصل سال میزان تولیدات صنعتی با دو درصد کاهش مواجه بوده است.

شاخص تولید در بخش صنعت و معدن از جمله مهم‌ترین نماگر‌های کوتاه‌مدت اقتصادی است که تغییر در مقدار کالاها و خدمات تولید شده توسط بخش‌های موردنظر را طی زمان نشان می‌دهد. به این ترتیب گزارش مرکز آمار از وضعیت شاخص تولید صنعتی نشان می‌دهد که این شاخص در بهار امسال با دو درصد کاهش نسبت به بهار سال گذشته به عدد 9/ 85 رسیده است. مرکز آمار اما در گزارش خود بر این نکته تاکید کرده که بیشترین نوسانات در بین رشته فعالیت‌های بخش صنعت، مربوط به رشته فعالیت ساخت وسائل نقلیه موتوری، تریلر و نیم تریلر بوده که با کاهش قابل‌توجهی مواجه شده است. همان‌طور که پیشتر نیز گفتیم روند کاهشی تولید خودرو می‌تواند تاثیر بسیاری بر روند شاخص‌های اقتصادی داشته باشد. 

هر چند که سیاست‌گذاران صنعتی کشور هم‌اکنون به‌دنبال طرح‌هایی برای جلوگیری از افت بیشتر تولید خودرو هستند؛ اما عدم تقاضای مناسب از سوی بازار، تولید‌کنندگان را با مشکلات جدی مواجه کرده است. مشتریان خودروهای داخلی با توجه به شرایط انتظاری برای ورود خودروسازان معتبر جهانی تمایلی به خرید خودرو ندارند که همین امر عرضه را از سوی خودروسازان به چالش کشیده است، اما روند کاهشی تولید خودرو طبق آمارهای وزارت صنعت و معدن و تجارت از خردادماه سال‌جاری کلید خورد. این در شرایطی است که تولید خودرو در خرداد نسبت به اردیبهشت با کاهش سه هزار دستگاهی روبه‌رو بوده است. همچنین طبق آمارهای اعلام شده تولید این محصول صنعتی در تیرماه نسبت به خرداد با کاهش 8 درصدی و در مردادماه نسبت به تیر نیز کاهش 5/ 9 درصدی داشته است.

 

منبع: خبرآنلاین