printlogo

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اعلام 3/1میلیارد لیتر کاهش حجم ذخیره بنزین 700 تومانی اظهار داشت: نسبت به آخرین آمار استخراجی از سامانه هوشمند در 20 تیر ماه سال جاری از میزان 1 میلیارد و 390 میلیون لیتر بنزین موجود در کارت های سوخت 3/1 میلیارد لیتر کاهش مصرف داشته ایم.
کد خبر : 6845
تاریخ انتشار : 10 مرداد 1394 12:15:00

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اعلام 3/1میلیارد لیتر کاهش حجم ذخیره بنزین 700 تومانی اظهار داشت: نسبت به آخرین آمار استخراجی از سامانه هوشمند در 20 تیر ماه سال جاری از میزان 1 میلیارد و 390 میلیون لیتر بنزین موجود در کارت های سوخت 3/1 میلیارد لیتر کاهش مصرف داشته ایم. 

عربعلی در خصوص روند مصرف بنزین پس از تک نرخی شدن اذعان داشت: تغییرات ناشی از حذف سهمیه ها بسیار مقطعی و در همان چند روز ابتدایی مشاهده می شد که بیانگر کاهش مصرف بنزین بود اما پس از آن میزان مصرف به وضعیت نرمال بازگشت به گونه ای که تغییرات چندانی را به نسبت مدت مشابه سال قبل تجربه نکرده ایم. 

وی همچنین در خصوص وضعیت کارت های سوخت مطرح کرد: عرضه فرآورده های نفتی در بستر سامانه هوشمند ادامه خواهد داشت و به هیچ عنوان در صدد حذف کارت های سوخت نیستیم. 

وی در ادامه گفت: در حال حاضر تاکید شرکت پالایش و پخش فراورده های نفتی بر ایجاد انگیزه و اشتیاق در مصرف کننده به منظور استفاده از کارت های هوشمند سوخت شخصی است. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز شرایط به گونه ای نیست که همه افراد از کارت جایگاه داران برای سوختگیری استفاده نمایند، تصریح کرد: به طور معمول 4 نازل سوخت در هر سکوی جایگاه قرار دارد و 4 خودرو به طور هم زمان می توانند به سوختگیری بپردازند، در حالی که متصدیان عرضه فرآورده ها تنها 2 کارت در اختیار دارند، غیر منطقی است که متقاضیان در انتظار کارت جایگاه داران مدت زمان طولانی تری را برای دریافت سوخت مورد نیاز خود سپری کنند. 

وی افزود: صرفه جوی در وقت خصوصا در زمان های شلوغ و پر رفت و آمد مسئله ای است که به خودی خود می تواند عامل تاثیر گذاری در ترقیب مردم به استفاده از کارت های سوخت شخصی تلقی گردد.

وی همچنین میانگین مصرف روزانه بنزین در پایان روز 3 مرداد ماه سال جاری را 2/12 اعلام کرد و افزود: این آمار متاثر از سفرهای تابستانی است که هر ساله میزان مصرف را افزایش میدهد. 

وی افزود: طبیعتا با اغاز سفرهای تابستانی میزان مصرف سوخت به ویژه بنزین به اوج خود می رسد و در روزهای پایانی تابستانی مجددا با شیب ملایمی به وضعیت نرمال بازمی گردد. 

وی با پیش بینی رشد 5 درصدی مصرف در اواسط مرداد ماه گفت: در ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید فطر نیز مصرف روزانه 10 تا 11 میلیون لیتر افزایش داشت و پس از آن به میزان معمول مصرف کاهش پیدا کرد. 

سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی در رابطه با وضعیت کنونی دستگاه های پز جایگاه ها عنوان کرد: بر خلاف بحث هایی که مبنی بر استهلاک دستگاه های پز مطرح می شود، به روز رسانی این دستگاه ها به صورت مستمر انجام شده است. 

وی افزود: جایگاه عرضه سوخت محلی است که اکثر افراد و اقشار جامعه با آن سروکار دارند به همین جهت مردم می توانند در خصوص کیفیت خدمات رسانی این دستگاه ها قضاوت کنند. لازم به ذکر است که وضعیت ظاهری دستگاه ها نیز طی به روز رسانی های صورت گرفته تغییر نموده است که این خود امری محسوس در جهت رسیدگی و کنترل مداوم این دستگاه ها است. 

وی در ادامه گفت: نرم افزار های شبکه هوشمند نیز به روز رسانی شده اند و در خصوص کیفیت دستگاه های پز بهترین شاهدان در واقع مصرف کنندگان هستند. زمانی که مدام در جایگاه ها فرایند سوختگیری انجام می شود برای مردم روشن است که معضل جدی در این زمینه وجود ندارد. 

عربعلی با تاکید بر استفاده از کارت های سوخت شخصی  پس از اتمام سهمیه های 700 تومانی در پایان شهریور ماه خاطر نشان کرد: توصیه می شود که افراد از کارت های سوخت شخصی استفاده نمایند. به این ترتیب از مشکلات احتمالی فرآیند سوخت گیری مانند عدم تطابق هزینه پرداخت شده و میزان سوخت مصون می مانند و ضمنا با استفاده از کارت های سوخت شخصی در زمان کوتاه تری جایگاه ها را ترک می کنند و از ایجاد صف های طولانی نیز جلوگیری به عمل می آید.

 

منبع: خبرخودرو