printlogo

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در جلسه ستاد اجرایی هفتمین جشنواره ترافیک و رسانه گفت: برای انجام هر کار و فعالیتی از جمله برگزاری جشنواره ترافیک و رسانه، در ابتدا باید فلسفه، اهداف و دلایل انجام آن کار را مشخص کنیم و بدانیم در نهایت می‌خواهیم چه دست‌آوری را از آن استحصال نماییم و به چه آرزویی برسیم.
کد خبر : 4816
تاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1394 16:21:00

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در جلسه ستاد اجرایی هفتمین جشنواره ترافیک و رسانه گفت: برای انجام هر کار و  فعالیتی از جمله برگزاری جشنواره ترافیک و رسانه، در ابتدا باید فلسفه، اهداف و دلایل انجام آن کار را مشخص کنیم و بدانیم در نهایت می‌خواهیم چه دست‌آوری را از آن استحصال نماییم و به چه آرزویی برسیم.

مهندس سید جعفر تشکری هاشمی افزود: باید فتح قله را هدف بگیریم تا امیدوار به حضور در دامنه کوه باشیم و آرزوهای مجهول و دست نیافتنی را به واقعیت‌های ملموس و معلوم تبدیل کنیم و راجع به مسائل امروزمان صحبت نموده و عزم خود را جزم کنیم تا مشکلات موجودمان را حل و فصل نماییم.

وی با اشاره به این که آینده پژوهی به معنای کشف آینده‌های غیر قابل پیش‌بینی نیست، اظهار کرد: باید ببینیم برای رسیدن به آرزوهایمان چه ابزارها و چه امکاناتی می‌خواهیم و ساختار و سازمانمان را بر این اساس تعریف و مشارکت کنندگان در اقداماتمان را بر این مبنا تعیین و چشم­اندازمان را برای آینده تبیین کنیم.

مهندس تشکری هاشمی با بیان این‌ که تمرکز بر موضوع «خط سفید» و توجه به آن به عنوان نماد نظم و انضباط، فعالیت اصلی مجموعه حمل و نقل و ترافیک و محور ویژه جشنواره ترافیک و رسانه است، تصریح کرد: هیأت علمی جشنواره باید به پردازش این موضوع مهم و سایر محورهای جشنواره بپردازد. 

 

هنرمندان به فرهنگ­سازی ترافیک کمک کنند

معاون شهردار تهران با اشاره به لزوم تفکیک کار هیأت علمی و ستاد اجرایی جشنواره از یکدیگر، اظهار کرد: علاوه بر         دست اندرکاران رسانه و خبرنگاران، دانشجویان علوم ارتباطات و رشته‌های مرتبط نیز باید امکان حضور در جشنواره را داشته باشند و تا جای ممکن، مشارکت گروه‌های مختلف شهروندان در جشنواره فراهم شود. 

مهندس تشکری هاشمی با بیان این که متأسفانه گروهی از رانندگان و راکبان موتورسیکلت به قوانین و مقررات هیچ توجهی ندارند و هیچ وقعی به قانون نمی‌گذارند، تصریح کرد: قانون شکنی اقلیتی از افراد که حقوق اکثریت جامعه را زیر پا می‌گذارند، قصه پُر غصه­ای است که یکی از اهداف جشنواره باید آسیب‌شناسی و ریشه‌یآبی همین بی‌ قانونی آشکار باشد. 

وی با اعلام این‌ که علاوه بر خبرنگاران و دانشجویان، هنرمندان نیز باید در جشنواره ترافیک و رسانه حضور جدی، فعال و مؤثر داشته باشند، گفت: متأسفانه برخی برنامه‌های تلویزیونی و فیلم‌های سینمایی به جای تبلیغ و ترویج فرهنگ ترافیک، مروج و مبلغ بی فرهنگی در ترافیک هستند و همکاری ساختار یافته و سیستمی با هنرمندان، این امکان را فراهم می‌آورد تا امیدوار باشیم که در انتقال بسیاری از آموزه‌ها و مفاهیم مورد نظر در حوره فرهنگ ترافیک می­توانیم از این عزیزان استفاده کنیم.

مهندس تشکری هاشمی در پایان با تأکید بر این که باید به نقطه‌ای برسیم که مردم توجه به قانون و برخورد جدی با        قانون شکنان را از مسئولان مطالبه کنند، خاطرنشان کرد: در این فرآیند، از اصحاب رسانه تا هنرمندان و از اصحاب علم و دانش تا سازمان‌های مردم نهاد، نقش دارند و در این میان، حتی خانم‌‌های خانه‌دار نیز می‌توانند در این موضوع مشارکت داشته باشند. 

 

کاش به اندازه حیات درختان به جان انسان­ها اهمیت می­دادیم

همچنین در این جلسه، دکتر غلامرضا کاظمی‌دینان دبیر جشنواره ترافیک و رسانه از موضوع «خط سفید» به عنوان شعار ویژه جشنواره نام برد و وجود هیأت داوران قوی، متشکل از جمعی از برجسته‌ترین اساتید دانشگاه را نقطه قوت این جشنواره دانست. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی جعفرپور مشاور فرهنگی معاون شهردار تهران نیز با تأکید بر اهمیت محیط زیست و حفظ آن، گفت: ‌اگر جامعه به همان اندازه که برای حفاظت از حیات درختان از خود حساسیت نشان می‌دهد، برای صیانت از جان انسان‌ها نیز از خویش حساسیت به خرج می‌داد، دیگر شاهد این همه تخلف، تصادف و تلفات در جاده‌ها و خیابان‌هایمان نبودیم. 

گفتنی است مهندس محمد مهدی میرزایی معاون آموزش سازمان ترافیک نیز خاطرنشان کرد: جشنواره امسال با ابعاد وسیع­تری انجام خواهد شد و از مشارکت دستگاه‌‌های اجرایی و نهادهای علمی و از حضور اساتید و دانشجویان نیز استفاده خواهیم کرد.

 

منبع: خبرخودرو