printlogo

رییس پلیس آگاهی ناجا:
سردار محمدرضا مقیمی روز یکشنبه در نشست خبری که به منظور تشریح گزارش عملکرد پلیس آگاهی ناجا و پاسخ به سوالات خبرنگاران در مقر مرکزی ناجا برگزار شد، با بیان اینکه اسناد اثبات جرم تنها نباید اقرار و اعتراف باشد، گفت: از این رو ما رویکرد اطلاعات‌محور و آزمایشگاه‌محور را در رئوس اهداف خود قرار دادیم.
کد خبر : 4036
تاریخ انتشار : 24 اسفند 1393 13:26:00

رییس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه 97 درصد وسایل نقلیه سرقتی کشف می‌شود، گفت: در راه‌اندازی قرارگاه مبارزه با سرقت 14 استان که 75 درصد از کل سرقت‌ها در آن رخ می‌داد، مورد هدف ما قرار گرفت که خوشبختانه تمامی آنها نسبت به عملکرد خودشان در گذشته موفق بوده‌اند. و در این بین استان لرستان نیز با تدابیر فرمانده انتظامی‌اش توانست از لیست 14 استان خارج شود. تهران بزرگ نیز توفیقات خوبی داشته است.

مقیمی از تمدید فعالیت قرارگاه مبارزه با سرقت در سال 94 خبر داد و گفت: این دستور با تدبیر فرمانده ناجا انجام شده و بنا شده از طریق تشدید اقدامات مقابله‌ای و انجام طرح‌های ماموریتی و عملیاتی، فعالیت مبارزه با سرقت در سال آینده نیز ادامه یابد.

وی با بیان اینکه انتظار ما از قرارگاه مبارزه با سرقت تشدید اقدامات عملیاتی با هدف پیشگیری از وقوع و کاهش آن است، گفت: تمرکز رسیدگی به پرونده‌های جرایم خشن و در اولویت قرار دادن رسیدگی به آن، اشراف اطلاعاتی جرم و تقویت آزمایشگاه‌های علمی و آموزش و استانداردسازی رفتار کارکنان به ویژه درخصوص مواجهه با مالباختگان و نیز حضور به موقع در صحنه جرم، از اولویت‌های جدی و اصلی ما در قرارگاه مبارزه با سرقت است.

سردار مقیمی در پاسخ به سوالی مبنی بر تبلیغ لیزینگ خودرو در روزنامه‌های کثیر النتشار که برخی از آن‌ها منجر به کلاهبرداری از مردم می‌شود، گفت: شرکت‌های زیاد و موسسات کاغذی در کشور تشکیل می‌شود که حتی دفتر هم ندارند و متاسفانه کنترلی نیز در تشکیل آن‌ها نیست و می‌توان گفت سازمانی نیز متولی کنترل این موضوع نبوده و حتی برخی از شرکت‌ها مبادرت به تبلیغ حتی از طریق صدا و سیما می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه آماری از جرایم در خصوص کلاه برداری شرکت‌های لیزینگ خودرو است، اظهار داشت: لازم است برخورد جدی در این رابطه انجام گیرد. پلیس تذکرات لازم را ارائه داده و درخواست کنترل روی این موضوع داریم. پلیس مبارزه با جعل و کلاه برداری ما نیز در این زمینه فعالی است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا افزود: پلیس کشفیات خوبی در رابطه با این پرونده‌ها داشته و برخورد‌هایی را با برخی از این لیزینگ‌ها داشته است ولی متاسفانه این شرکت‌ها پس از برخورد،‌موقتا آزاد و طی این مدت اقدام به تبلیغ مجدد می‌کنند که لازم است نظارت و برخورد جدی با این افراد انجام گیرد.

سردار مقیمی ادامه داد: تجزیه و تحلیل این موضوع و پیشنهادات خود را به معاونت پیشگیری از جرم قوه قضاییه اعلام کرده‌ایم تا با رفع نواقص، این مسئله مشخص شود.

رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اینکه 1 میلیون و 600 هزار شرکت در کشور ثبت شده است، گفت: این در حالی است که 400 هزار شرکت فعالیت سوری داشته و یا راکد بوده و هیچگونه فعالیت ندارند و متاسفانه هیچ نهادی متولی نظارت بر ان‌ها نیست.

 

اعلام شیوه‌های سرقت خودروها به خودروسازان

مقیمی با بیان اینکه متاسفانه بالاترین درصد سرقت خودروها در کشور مربوط به برخی از خودروهای تولید داخل است، در واکنش به اینکه اسامی این خودروها را نیز اعلام کنید، گفت: نوع این خودروها را همه می‌دانند که چیست و اجازه دهید که من اعلام نکنم.

وی با اشاره به اعلام شیوه‌های سرقت خودروها به خودروسازان جهت رفع معایب اجتمالی و افزایش ایمنی آنها ادامه داد: در حوزه سرقت وسایل نقلیه در سال جاری نه تنها افزایش سرقت نداشتیم بلکه افزایش کشف داشتیم.

به گفته رییس پلیس آگاهی ناجا با توجه به هدف‌گذاری‌های صورت گرفته، هدف پلیس آگاهی در سال جاری و سال آینده برخورد با سارقان حرفه‌ای است.