printlogo

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی انتقاد کرد
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی اتومبیل و ماشین‌آلات تهران از واردات بی‌رویه کالاهای بی‌کیفیت و غیراستاندارد لوازم یدکی انتقاد کرد.
کد خبر : 3108
تاریخ انتشار : 06 بهمن 1393 13:44:00

علی‌اکبر بخشی با بیان این‌که کارشناسان اتحادیه برای ورود لوازم یدکی به کشور باید نظارت داشته باشند، اظهار کرد در حال حاضر هیچ یک از نمایندگان اتحادیه در واردات این کالاها نظارت ندارند، بنابراین پیشنهاد می شود که کارشناسانی از اتحادیه در وزارت صنعت حضور داشته باشند و بر ورود این کالاها نظارت کنند.

وی در عین حال تاکید کرد: اتحادیه ما اطلاعاتی در رابطه با ورود لوازم یدکی و نظارت بر آنها ندارد و تصمیم‌گیری در این زمینه در سطح کلان کشور است.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی اتومبیل و ماشین‌آلات تهران همچنین در بخشی از سخنان خود از تشکیل شورایی خبر داد که متشکل از تمامی اتحادیه‌ها و بخش‌های مرتبط با خودرو است و در زمینه‌ خدمات خودرویی و ماشین‌آلات اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

وی اضافه کرد: در تلاشیم این شورای خودرویی را ثبت و قانونمند کنیم. چون در حال حاضر خودرو حدود 20 تا 25 متولی دارد و هر کدام در بخش‌های مختلف خدمات ارائه می‌کنند.

بخشی از تشکیل ساختاری در رابطه با نظارت بر مراکز و واحد‌های تجاری لوازم یدکی خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود 120 مرکز یا واحد تجاری لوازم یدکی در تهران داریم که قرار است شرکتی تشکیل شود که وظیفه‌ آن شناسایی کالاهای باکیفیت بوده و با ساختار جدید کالاهای باکیفیت در حوزه لوازم یدکی، ورود کنند و شرکت مربوطه نیز نظارت لازم را در این زمینه انجام دهد. همچنین بر روند توزیع کالا نظارت و کنترل صورت گیرد که در نهایت به نفع مصرف‌کنندگان است.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی اتومبیل و ماشین‌آلات تهران با اشاره به برگزاری سومین نمایشگاه تخصصی قطعات خودرو و ماشین‌آلات تهران گفت: در این نمایشگاه بخشی از نگاه ما به تولید داخلی است و تولید را ارزش ملی می‌دانیم چون تولید‌کنندگانی داریم که حتی به قلب اروپا قطعه ارسال می‌کنند و ما در تلاشیم ارتباطی بین تولید و توزیع برقرار کنیم که در نهایت به نفع مصرف‌کنندگان است.

بخشی ایجاد ارتباط موثر با تولید‌کنندگان و نمایندگان رسمی برند‌های معتبر لوازم یدکی، ایجاد ارتباط موثر با خودروسازان و وارد‌کنندگان خودرو، ایجاد فرصت برای معرفی کالاهای تولید‌کنندگان داخلی و ایجاد ارتباط موثر و هدایت زنجیره تامین قطعات یدکی خودرو و ماشین‌آلات و تاکید و جلب توجه فعالان زنجیره تامین به استاندارد‌های اجباری، ملی یا جهانی قطعات یدکی و هویت‌شناسی قطعات را از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه اعلام کرد که در اردیبهشت‌ سال آینده برگزار می‌شود.

وی از مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست کرد که آخرین آمار و اطلاعات در رابطه با ورود کالاها و لوازم یدکی را بدهند تا بدانیم کالاها از چه طریقی وارد می‌شوند که بتوانیم نظارت لازم را در این زمینه انجام دهیم. در این باره با گمرک مذاکراتی انجام دادیم تا اگر در لوازم یدکی با مشکلاتی روبرو شدیم اتحادیه ما بتواند پاسخگو باشد.

بخشی مشکلات مالیاتی را از دیگر معضلات این صنف برشمرد و افزود: عدالت مالیاتی رعایت نشده و معتقدیم برخی مصوبات و تصمیماتی که به ما ابلاغ می‌شود قابلیت اجرایی ندارد و صنف ما دچار التهاب و نگرانی شده است.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی اتومبیل و ماشین‌آلات تهران اظهار کرد: تا چند سال اخیر فقط مالیات بر درآمد را داشتیم ولی چندین نوع مالیات نیز به ما اضافه شده و از طرفی بحث صندوق پول را مطرح کردند که البته با اصل این صندوق مخالفتی نداریم ولی معتقدیم این دستورالعمل در حال حاضر قابلیت اجرایی ندارد.

وی یادآور شد: با جلساتی که با سازمان امور مالیاتی داشتیم بخشی از نگرانی‌هایمان پاسخ داده شد و به آنها گفتیم اگر قرار است صنف ما خدمات بدهد باید امنیت فکری و آرامش داشته باشند.

بخشی به مشکلات مراکز تجاری در این صنف با سازمان آب تهران اشاره کرد و خواستار رسیدگی به این موضوع شد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا نظارتی بر قیمت‌گذاری لوازم یدکی توسط اتحادیه می‌شود؟ گفت: نظارتی بر قیمت‌گذاری نداریم، چون ناظر بر واردات نیستیم.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی اتومبیل و ماشین‌آلات تهران یادآور شد: در حال حاضر حدود 7500 واحد صنفی مجوز‌دار داریم که حدود 2000 واحد آنها بدون مجوز فعالیت می‌کنند که البته در حال سپری کردن مراحل قانونی برای اخذ مجوز هستند.

 

منبع: ایسنا