printlogo

شرکت پارس ساتر از زیرمجموعه های ایران روور، پنج محصول از برند آلمانی اشکودا شامل اسکالا، اکتاویا، کوشاک، کامیک و کاروک را طی مراسمی رونمایی کرد.
کد خبر : 23203
تاریخ انتشار : 24 تیر 1402 - 22:20

عکس: محمدجواد شبیری - «خبرماشین» - شرکت پارس ساتر از زیرمجموعه های ایران روور، پنج محصول از برند آلمانی اشکودا شامل اسکالا، اکتاویا، کوشاک، کامیک و کاروک را طی مراسمی رونمایی کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرماشین»؛ در این مراسم که با حضور مسئولین کشوری، مدیران ارشد صنعت خودروسازی و اصحاب رسانه برگزار شد، پنج محصول اشکودا رونمایی شد اما ارائه اطلاعات دقیق از مشخصات فنی این خودروها به آینده موکول شد.

رونمایی از 5 خودرو آلمانی در ایران؛ اشکودا اسکالا، اکتاویا، کوشاک، کامیک و کاروک

اِشکودا شرکت خودروسازی چکی است، که در سال ۱۸۹۵ تأسیس شد. اشکودا در سال ۱۹۹۱ یکی از زیرشاخه‌ های اروپایی گروه فولکس ‌واگن شد و هم ‌اکنون از برندهای متعلق به این ابرشرکت آلمانی به‌ شمار می ‌آید.

رونمایی از 5 خودرو آلمانی در ایران؛ اشکودا اسکالا، اکتاویا، کوشاک، کامیک و کاروک

اشکودا بیش از 120 سال قدمت دارد و به همین دلیل باید آن‌ را یکی از قدیمی‌ ترین برندهای خودروساز جهان دانست. اشکودا در 1991 با فروش 30% سهامش به فولکس‌واگن عملا زیرمجموعه غول خودروسازی اروپا شد. سال 1995 نیز فولکس واگن سهامش را در این شرکت به 70% رساند و نهایتا در 2000 میلادی تمام سهامش را گرفت. از آن زمان به بعد، تمام خودروهای اشکودا با پلتفرم فولکس‌واگن ساخته شدند.

رونمایی از 5 خودرو آلمانی در ایران؛ اشکودا اسکالا، اکتاویا، کوشاک، کامیک و کاروک

 

اشکودا اکتاویا

اشکودا اکتاویا

سدان اشکودا، اکتاویا نام دارد. اوکتاویا بیشترین تنوع موتور را دارد چرا که هم با 1.0 لیتری TSI، هم با 1.2 لیتری توربو TSI، هم با 1.4 لیتری توربوی TSI و هم با 1.8 لیتری توربوی TSI باقدرت 177 اسب ، مصرف 6.4 لیتر و حداکثر سرعت 230 کیلومتر برساعت عرضه می‌شود.

 

اشکودا کامیک

اشکودا کامیک

اشکودا کامیک در حقیقت یک کپی سایز کوچک از مدل بزرگتر اشکودا کاروک محسوب می‌شود؛ اشکودا کامیک با 3 پیشرانه مختلف عرضه می‌شود. مدل پایه کامیک از یک موتور بنزینی 1 لیتری TSI 95 با توان 94 اسب بخار قدرت بهره ‌برد که با یک گیربکس 5 سرعته دستی قابل خرید است. صفر تا 100 این خودرو به صورت 11 ثانیه ثبت شده است که عدد بالایی محسوب نمی‌شود. نسخه دوم از یک موتور بنزینی 1 لیتری TSI 110 با توان 108 اسب بخار بهره می‌برد که با یک کمک گیربکس دستی 6 سرعته و یا گیربکس اتوماتیک، شتاب 0 تا 100 کیلومتر را طی 10 ثانیه بدست می‌آورد.

 

اشکودا اسکالا

اشکودا اسکالا

اسکالا برمبنای پلت فرم MQB A1 بنا شده است. این خودرو نیز مانند اکثریت خودرو های اشکودا با انواع پیشرانه های ۱ لیتری ۳ سیلندر توربو و ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر توربوشارژ با انواع گیربکس های ۶ سرعته دستی و اتومات و یا ۷ سرعته دو کلاچه فولکس قابل سفارش است.

 

اشکودا کاروک

اشکودا کاروک

کراس اوور جذاب کاروک مجهز به ۵ پیشرانه است که یکی از آنها ۱.۵ لیتری و یکی ۲.۰ لیتری توربوشارژ بنزینی است حال آنکه سه موتور دیگر ۲.۰ لیتری توربودیزل خواهد بود. متاسفانه فناوری هیبریدی خفیف در هیچ یک از این مدل‌ها عرضه نشده است.

 

اشکودا کوشاک

اشکودا کوشاک

کوشاک یک کراس اوور کوچک از اشکودا بر مبنای پلت فرم MQB فولکس واگن است که با دو نوع پیشرانه ۱ لیتری توربوشارژ ۳ سیلندر با حداکثر قدرت ۱۱۵ اسب بخار و گشتاور ۱۷۵ نیوتن متر و یا پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو ۱۵۰ اسبی به همراه گشتاور ۲۵۰ نیوتن متر قابل سفارش گذاری است. انواع جعبه دنده های ۶ سرعته دستی و اتومات برای نوع اول و ۷ سرعته دوکلاچه برای نسخه دوم ارائه می شوند. لازم به ذکر است که کوشاک تنها به صورت دیفرانسیل جلو عرضه می شود.