printlogo

با انصراف برخی نامزدهای انتخابات پانزدهمین دوره تعیین نماینده مدیران مسئول رسانه ها در هیات نظارت بر مطبوعات،این انتخابات با مشارکت اندکی در قیاس با دوره گذشته برگزار و در نتیجه آن حسین انتظامی برگزیده شد.
کد خبر : 2099
تاریخ انتشار : 21 آبان 1393 14:07:00

با انصراف برخی نامزدهای انتخابات پانزدهمین دوره تعیین نماینده مدیران مسئول رسانه ها در هیات نظارت بر مطبوعات،این انتخابات با مشارکت اندکی در قیاس با دوره گذشته برگزار و در نتیجه آن حسین انتظامی برگزیده شد.

انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت بر مطبوعات از ساعت 13 روز گذشته در محل تالار وحدت برگزار شد که به علت حضور اندک اعضایی که قادر به شرکت در رأی گیری بودند، زمان اخذ رای تا ساعت 16:30 دقیقه تمدید شد. این در حالی بود که به دلیل همزمانی برگزاری نمایشگاه مطبوعات با انتخابات مذکور انتظار مشارکت بسیار پرشورتری می رفت.

سید فخرالدین شبیری، مدیر مسئول، سردبیر و صاحب امتیاز «مجله ماشین» در ساعت شروع رای گیری  ضمن حضور در تالار وحدت با انداختن رای خود به صندوق در انتخابات پانزدهمین دوره تعیین نماینده مدیران مسئول رسانه ها در هیات نظارت بر مطبوعات شرکت کرد.

بنابراین گزارش، با روشن شدن نتیجه این انتخابات، حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد با  305 رأِی از مجموع 319 رای ماخوذه به عنوان نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت بر مطبوعات انتخاب شد که با وجود 3 تا 4 هزار نشریه در کشور، وی به عنوان نماینده 7 درصد از مدیران مسئول در پانزدهمین دوره هیأت نظارت بر مطبوعات فعالیت خود را آغاز می‌کند.

به طور کلی 319 نفر در رأی گیری انتخاب نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت بر مطبوعات مشارکت کردند که از مجموع این آراء 10 رأِی مخدوش اعلام شد.

در این دوره از انتخابات، «شهلا آکوی محصل» 2 رأی، «مهدی حلاجیان»، یک رأی و «ابوالحسن میری» نیز یک رأی را به خود اختصاص دادند. نکته جالب این که 9 کاندیدای هم ظاهراً به خود رای نداده بودند چون هیچ رایی به نام آنها ثبت نگردید!

علی جنتی، وزیر ارشاد 12 شهریور امسال آمار نشریات کشور را اعلام کرد و گفت: مجموعاً بیش از 6 هزار نشریه در کشور مجوز دارند البته همه اینها فعال نیستند ما 3 تا 4 هزار نشریه فعال در استان‌های مختلف داریم.

در این دوره از انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت بر مطبوعات، 10نامزد انصراف دادند که اسامی آنها به این ترتیب است: سید نظام‌الدین موسوی، جواد انصاری، سید فرید پیمان، امید حلالی زاده، محمد مهدی دانی، مجید قلی‌زاده، مصطفی کواکبیان، سید اصغر ملاسعیدی، مسعود منصوری و محمد مهاجری.

بعضی از نامزدها دلیل انصراف خود را «عرصه رقابتی نابرابر بین مجری و نماینده دولت با سایر نامزدها اعلام کرده‌اند که در نهایت، پیشاپیش نتیجه آن، روشن و آشکار بوده است.»

حسن کامران، نماینده قوه مقننه در هیأت نظارت بر مطبوعات نیز امروز در این جلسه از حضور اندک واجدان حق رای برای شرکت در انتخابات انتقاد کرد.

در انتخابات سال گذشته نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت بر مطبوعات، 513 نفر مشارکت کردند.