printlogo

درخواست‌های خردادماه برای کارت سوخت در حال تولید و ارسال است و حداکثر تا هفته آینده درخواست‌های تیرماه نیز تولید و صادر خواهد شد.
کد خبر : 18583
تاریخ انتشار : 18 شهریور 1399 - 17:51

درخواست‌های خردادماه برای کارت سوخت در حال تولید و ارسال است و حداکثر تا هفته آینده درخواست‌های تیرماه نیز تولید و صادر خواهد شد.
کاهی، درباره تاخیر پیش آمده برای صدور کارت‌های سوخت، افزود: در شرایط فعلی حداکثر زمانی که برای صدور کارت سوخت در نظر گرفته شده حدود سه ماه است.
وی با تاکید بر اینکه تنها در حوزه بنزین کارت سوخت صادر نمی‌شود و در بخش گازوئیل نیز کارت سوخت صادر می‌کنیم، تصریح کرد: گازوئیل به دلیل اینکه عمدتا مربوط به خودرو‌های همگانی است و طبیعتا در حمل و نقل نقش مهمی دارد لذا کمترین زمان را برای صدور کارت این نوع خودرو‌ها اختصاص می‌دهیم.

زمان صدور کارت سوخت دو ماه خواهد شد
سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی افزود: صدور کارت سوخت بخش خودرو‌های عمومی گازوئیلی زیر ۲۰ روز صادر و ارسال می‌شود و هیچ تاخیری نیز تا کنون به وجود نیامده، در حوزه بنزین نیز اولویت بندی صورت گرفته به گونه‌ای که خودرو‌های عمومی و وانت بار‌ها کمتر از یک ماه کارت سوخت خود را دریافت کردند.
کاهی با اشاره به بخش خودرو‌های شخصی و موتورسیکلت‌ها نیز گفت: تاخیر به وجود آمده در این بخش بوده که علت آن نیز شیوع ویروس کرونا است، تعهدی که وزارت نفت برای صدور کارت سوخت دارد، حدود دو ماه بوده و من گمان می‌کنم که تا مهرماه به حالت عادی بازگردیم و بتوانیم طی دو ماه کارت سوخت متقاضیان را صادر کنیم.

کارت سوخت مفقودی چند روز در جایگاه می‌ماند؟
وی با اشاره به کارت‌های سوخت مفقودی و سرنوشت آن ها، افزود: اگر کارت سوخت افراد در جایگاه بماند، سه روز در همان جایگاه خواهد ماند و بعد از این زمان به مدت یک هفته در نواحی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران نگهداری می‌شود و بعد از آن اگر صاحب کارت اقدام به دریافت نکرد باید درخواست المثنی بدهد.
سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ هزار کارت سوخت در باجه‌های معطله پست است، گفت: علت این موضوع ممکن است تغییر آدرس و یا نقل و انتقال خودرو در ابتدای خرید و یا دلایل دیگر باشد که در این شرایط هموطنان می‌توانند با مراجعه به پست و ارائه مدارک شناسایی و خودرو کارت را دریافت کنند.

نیازی به تغییر نام کارت سوخت نیست
کاهی در پاسخ به سوالی که آیا نیاز است فرد حتما کارت سوخت را به نام خود کند؟ گفت: اطلاعاتی که در تراشه کارت سوخت درج شده مربوط به خودرو بوده، اما اطلاعاتی که روی کارت نوشته شده مربوط به مالکی است که هنگام صدور کارت مالک خودرو بوده است و نیازی به تغییر نام آن نیست.