printlogo

مدیر عامل ناجی پاس و دبیر نمایشگاه ایپاس ۲۰۱۸ گفت: هفدهمین دوره نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی (ایپاس ۲۰۱۸) با شعار" امنیت و ایمنی، پشتوانه تولید داخلی" از تاریخ ۹ تا ۱۲ مهرماه سال جاری در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
کد خبر : 17375
تاریخ انتشار : 3 مهر 1397 - 13:47

مدیر عامل ناجی پاس و دبیر نمایشگاه ایپاس ۲۰۱۸ گفت: هفدهمین دوره نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی (ایپاس ۲۰۱۸) با شعار" امنیت و ایمنی، پشتوانه تولید داخلی" از تاریخ ۹ تا ۱۲ مهرماه سال جاری در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرماشین» به نقل از میزان ؛ علیرضا علی آبادی در نشست خبری هفدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم، تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی با تسلیت ایام محرم الحرام و سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) اظهار داشت: افزایش آمادگی‌ها و به روز رسانی توانایی ها، شناخت و انجام کامل وظایف و تبیین دقیق فعالیت‌ها و خدمات برای مردم در رسانه‌ها در جهت تأمین و ارتقاء امنیت کشورامری لازم است. در نبود امنیت، حتی با وجود توانایی و انگیزه در میان افراد یک جامعه، امکان فعالیت‌های متنوع اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و خدماتی از بین می‌رود.
مدیر عامل ناجی پاس و دبیر نمایشگاه ایپاس ادامه داد: هفدهمین دوره نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی (ایپاس ۲۰۱۸) با شعار " امنیت و ایمنی، پشتوانه تولید داخلی" در تاریخ ۹ تا ۱۲ مهرماه در محل مصلای بزرگ حضرت امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
وی در تشریح اهداف برگزاری این نمایشگاه، خاطر نشان کرد: به روز رسانی، توسعه و ارتقاء کمی و کیفی تجهیزات پلیسی و استفاده از فناوری‌های روز جهان با هدف تسهیل و تسریع در مأموریت محوله و ارتقاء توانمندی و فناوری‌های پلیسی با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم یکی از اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
علی آبادی اضافه کرد: گسترش فرهنگ استفاده از تجهیزات ایمنی و امنیت در سطح جامعه به منظور کاهش حوادث، سوانح و خسارت ناشی از آن و همچنین حمایت از نخبگان و مخترعان فعال در زمینه تجهیزات مرتبط با مأموریت‌های پلیس و کمک به تجاری سازی ایده‌ها و طرح‌ها نیز از دیگر اهداف این نمایشگاه است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: ساماندهی فعالان حوزه تجهیزات پلیسی، ایمنی و امنیتی و مدیریت و هدایت ظرفیت‌های بالقوه این بخش با هدف افزایش کیفی و ارتقاء فناوری‌ها و همچنین بهره گیری از تمام ظرفیت ها، پتانسیل‌ها و گسترش فضای آشنایی و مشارکت منابع تولید و مصرف با هدف کوتاه نمودن دست واسطه‌ها از دیگر اهداف می‌باشد.

برگزاری بخش ویژه ۴۰ سالگی پلیس و انقلاب با مشارکت تمامی یگان‌های ناجا
وی با اشاره به فعالیت بیش از ۳۵۰ غرفه از شرکت‌های داخلی و خارجی در این نمایشگاه، خاطر نشان کرد: محصولات که شامل ۱۹۳ برند از ۲۰ کشور با بیش از ۵ هزار عنوان است در این نمایشگاه عرضه خواهد شد، همچنین بیش از ۱۵ اثر توسط نخبگان در ۱۱ غرفه در بخش مخترعین عرضه می‌شود.
علی آبادی به حضور ۱۷ رده پلیس‌های تخصصی و معاونت‌های پشتیبانی کننده و ارائه خدمات انتظامی در این نمایشگاه اشاره و مطرح کرد: محصولات با گروه کالایی متنوع از قبیل: فناوری، اطلاعات و ارتباطات، حمل و نقل، تسهیلات و مهمات، ترافیک، آتش نشانی، امداد و نجات، سیستم‌های آموزشی و مشاوره‌ای و ... در این نمایشگاه حضور دارند.
دبیر نمایشگاه ایپاس ۲۰۱۸ در مقایسه تطبیقی نمایشگاه فعلی با ادوار گذشته، تشریح کرد: فضای اختصاص یافته برای نمایشگاه امسال افزایش یافته به طوری که در سال جاری حدود ۱۸ هزار متر مربع فضای مسقف و روباز برای این نمایشگاه در نظر گرفته شده، به عبارتی فضای کلی نمایشگاه ۳۵ هزار متر مربع است، همچنین سعی شده گروه کالا به لحاظ جانمایی بر روی سایت نمایشگاه ساماندهی شده و از پراکندگی و تفرقه محصولات جلوگیری شود تا بازدید‌های تخصصی سهل‌تر باشد.
وی تصریح کرد: در نمایشگاه امسال سعی شده همه گروه کالا‌های مرتبط با امنیت و ایمنی شرکت داده شود، همچنین حضور شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد دانشگاه‌ها به صورت تجمیع شده از دیگر ویژگی‌های این نمایشگاه است.
مدیرعامل ناجی پاس تأکید کرد: امسال بخش ویژه‌ای با عنوان ۴۰ سالگی پلیس و انقلاب با مشارکت تمامی یگان‌های ناجا برگزار می‌شود.

تسهیلات ویژه برای بازدید کنندگان
این مقام مسئول عنوان کرد: امسال تسهیلات ویژه‌ای برای بازدید کنندگان از نمایشگاه ایپاس در نظر گرفته ایم که استقرار وسیله ایاب و ذهاب از درب‌های ورودی مترو شهید بهشتی و مصلای به سالن برگزاری نمایشگاه و همچنین اختصاص پارکینگ برای بازدید کنندگان بخشی از این تسهیلات است.
علی آبادی خاطر نشان کرد: ایجاد ایستگاه‌های صلواتی در محوطه سالن برای پذیرایی از بازدیدکنندگان، ارائه خدمات مشاوره‌ای به خانواده ها، مشاوره در خصوص آسیب‌های اجتماعی و مشاوره حقوقی، ثبت نام از عموم مردم به عنوان پلیس افتخاری و همیار پلیس توسط پلیس پیشگیری ناجا از دیگر تسهیلات ویژه در نظر گرفته شده برای نمایشگاه ایپاس است.
به گفته دبیر هفدهمین دوره نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، کارگاه‌های امنیت فضای مجازی و نیز آموزشی با عنوان پیشگیری از وقوع جرم توسط پلیس پیشگیری ناجا و نشست تخصصی مدیران و فعالان صنایع مربوطه و روسای پلیس‌های تخصصی در نمایشگاه امسال برگزار می‌شود.
وی در معرفی بخش چلچراغ پلیس انقلاب در نمایشگاه بین المللی ایپاس ۲۰۱۸، عنوان کرد: معرفی شرح وظایف، مأموریت‌ها و دستاورد‌های ارزشمند پلیس ایران در چهل سال پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به شیوه‌های جذاب و موثر به مخاطبان، معرفی شهدای شاخص نیروی انتظامی، آگاه سازی آسیب‌ها و معایب فضای سایبری و نقش پلیس فتا در صیانت از کاربران فضای مجازی توجه به نقش پررنگ خانواده در پیشگیری از وقوع جرم از ویژگی‌های بخش چلچراغ نمایشگاه است.
علی آبادی اشاره کرد: ترغیب و تشویق کودکان برای شرکت در طرح همیاران پلیس با برگزاری برنامه‌های متنوع؛ مسابقه، اهداء جوایز و ...، معرفی پلیس به عنوان یکی از مروجان و حامیان جریان هنر ارزشی و انقلابی و معرفی پیشرفت و به روزرسانی تجهیزات امنیتی و انتظامی پلیس و نیز بومی سازی و تکیه بر توانایی‌های داخلی از دیگر ویژگی‌های بخش چلچراغ پلیس انقلاب در نمایشگاه ایپاس ۲۰۱۸ است.
مدیر عامل ناجی پاس خاطر نشان کرد: امسال بخش چهل سالگی پلیس و انقلاب را در نمایشگاه پیش بینی و در نظر گرفته ایم که در این بخش تاریخچه پلیس ایران در دهه‌های ۶۰، ۷۰، ۸۰ و ۹۰ تشریح می‌شود.
وی به حضور مراکز رشد دانشگاه‌ها و پارک‌های علمی و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه امسال اشاره و بیان کرد: این اقدام به جذب بیشتر کارآموزان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در بازار کار و ایجاد شغل و همچنین ایجاد واحد‌های صنایع کوچک و متوسط فنی و تخصصی و نوسازی، انتقال فناوری و استفاده از اکتشافات علمی جدید در کنار افزایش بازدهی نیروی کار بالقوه و استفاده بهینه از این سرمایه عظیم ملی کمک می‌کند.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: اجرای مانور‌های نمایشی در محوطه باز نمایشگاه، نمایش تجهیزات پلیسی و راه اندازی سیملاتور تیراندازی با سلاح مختلف از دیگر ویژگی‌های این نمایشگاه است.
علی آبادی در ادامه با اشاره به فعالیت بخش ویژه مخترعین، عنوان کرد: حدود ۷۰ اختراع و ابتکار و نوآوری از بخش‌های مختلف ناجا، فنی حرفه‌ای و دانشگاه‌ها به دبیرخانه نمایشگاه امسال ارسال شده که طی سه مرحله داوری از بین ۴۵ اثر دریافتی، تعداد ۱۵ اثر انتخاب و در قالب ۱۱ غرفه در نمایشگاه عرضه خواهد شد.
مدیر عامل ناجی پاس در خاتمه گفت: امکانات خوبی برای مخترعان در نظر گرفته شده به طوری که تمام مراحل اخذ غرفه، برپایی غرفه، تجهیزات نمایشگاهی، اسکان، پذیرایی و جابه جایی این عزیزان به صورت رایگان انجام می‌گیرد.