printlogo

رئیس خانه صنعت ، معدن و تجارت جوانان ایران گفت : در صورتی که نرخ سود و تهسیلات بانکی در مسیر کاهش قرار گیرد،هزینه تمام شده تولید تنزل پیدا کرده و در نهایت مصرف کننده با قیمت مناسب تری محصول مورد نیاز را خریداری خواهد کرد.
کد خبر : 12062
تاریخ انتشار : 27 تیر 1395 13:47:00

رئیس خانه صنعت ، معدن و تجارت جوانان ایران گفت : در صورتی که نرخ سود و تهسیلات بانکی در مسیر کاهش قرار گیرد،هزینه تمام شده تولید تنزل پیدا کرده و در نهایت مصرف کننده با قیمت مناسب تری محصول مورد نیاز را خریداری خواهد کرد.

علی صدری افزود : یکی از دلایلی که اقتصاد کشور دچار رکود شده نبود پول در چرخه اقتصادی است بنابراین چنانچه  بانک‌ها نقدینگی مورد نیاز واحدهای تولیدی را تأمین نمایند این چرخه وارد مدار درستی شده  و به طور قطع تولید و اقتصاد از  رکود خارج خواهد شد.

وی گفت : البته کاهشی که در سود تسهیلات صورت گرفته در مقایسه با دیگر کشورها همچنان رقم مناسبی نیست چنانچه امروز بسیاری از  تولیدکنندگان و قطعه سازان در بازپرداخت تسهیلات دریافتی با نرخ سود بالا همچنان با مشکل مواجهند از این رو باید دولت به این بخش نگاه ویژه ای نماید.

وی با اشاره به اینکه مهم ترین کاری که دولت باید انجام دهد حرکت سیستم بانکی و تولید به سمت استانداردهای جهانی است تصریح کرد : بر اساس استاندارد جهانی تسهیلات بانکی باید با نرخ سود تک رقمی به دست تولیدکنندگان برسد، لذا از دولت در خواست می شودبه جای آنکه به تولیدکنندگان یارانه مستقیم بدهد آن را در اختیار بانک‌ها بگذارد و بانک‌ها با نرخ سود پایین به تولیدکنندگان تسهیلات پرداخت کند در چنین شرایطی شاهد تولید رقابت‌پذیر، توسعه سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و افزایش کیفیت محصولات داخلی خواهیم بود. 

رئیس خانه صنعت ، معدن و تجارت جوانان ایران کاهش نرخ سود و تسهیلات بانکی را اقدامی مهم در راستای بهبود اوضاع صنعت و تولید کشور دانست و گفت : برای اینکه اقتصاد کشور بر محور اقتصاد مقاومتی حرکت نماید ضروری است تا نسبت به زیرساخت های اقتصادی من جمله نرخ سود و تسهیلات بانکی بازنگری جدی شود.

صدری با اشاره به تاثیر تزریق نقدینگی به بخش های تولیدی تاکید کرد : با تزریق نقدینگی به بخش تولید مسلما وضعیت بهتری را در بخش های تولیدی و صنعتی به خصوص خودروسازی و قطعه سازی کشور شاهد خواهیم بود باشیم . 

این فعال در صنعت در کشور در ادامه به تاثیر حضور سرمایه گذاران خارجی بربهبود اوضاع صنعت و تولید پرداخت و اظهار داشت : از آنجا که شرکتهای خارجی برای همکاری و سرمایه گذاری در ایران  به دنبال امنیت اقتصادی هستند بنابراین تا هنگامی که اقتصاد کشور ما دولتی است قاعدتا ریسک سرمایه گذاری نیز بالا بوده و طبعا این مساله مانعی برای حضور شرکتهای خارجی خواهد بود.

صدری در ادامه هر گونه زمینه برای سرمایه گذاری و همکاری با شرکتهای خارجی را گامی مهم در ایجاد رقابت پذیری در صنعت خودرو دانست و گفت : خودروسازان با توجه به همکاری های های جدید باید به سمت افزایش رقابت پذیری در تولید حرکت کرده و در همکاری و مشارکت با خودروسازان صاحب نام محصولاتی تولید نمایند که علاوه بر رضایت مصرف کنندگان داخلی ،موجب تقویت صادرات خودرو در کشور شود.

 

منبع: خبرخودرو