printlogo

مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران، اجرای طرح پلاک ویژه را طرحی برای کاهش مشکلات ترددی جانبازان دانست و گفت: این طرح اکنون فقط برای جانبازان بالای ۵۰ درصد جانبازی است.
کد خبر : 11388
تاریخ انتشار : 15 اردیبهشت 1395 15:29:00

مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران، اجرای طرح پلاک ویژه را طرحی برای کاهش مشکلات ترددی جانبازان دانست و گفت: این طرح اکنون فقط برای جانبازان بالای ۵۰ درصد جانبازی است.

محمود تبریزی با اشاره به طرح سئوالات و برخی ابهامات از سوی جانبازان پیرامون طرح پلاک ویژه جانبازان، ضمن تقدیر از مجموعه پلیس راهنمایی و رانندگی برای توجه به رفع مشکلات جانبازان و معلولان افزود: طرح پلاک ویژه جانبازان با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، پلیس راهنمایی و رانندگی و سازمان بهزیستی بمنظور کاهش مشکلات ترددی جانبازان 50 درصد و بالاتر و معلولان دچار مشکلات جسمی و حرکتی طراحی شد.

وی ادامه داد: قبل از شروع واگذاری پلاک ویژه، جلساتی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و راهنمایی و رانندگی پیرامون شکل و طرح پلاک ویژه برگزار و نظرات بنیاد و همچنین جانبازان مبنی بر لزوم وجود تفاوت محسوس نظیر اختصاص کد، طرح و یا رنگی خاص در پلاک ویژه جانبازان مطرح شد و مورد پیگیری جدی قرار گرفت.

مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نظرات پلیس راهنمایی و رانندگی درباره این طرح، خاطرنشان کرد: یکی از نکات مورد نظر پلیس راهنمایی و رانندگی درباره آرم ویلچر بود که این آرم یک نماد بین‌المللی است که در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد و برای مردم و مسافران خارجی شناخته‌ شده است.

تبریزی افزود: موضوع دیگر مورد نظر راهنمایی و رانندگی، ایجاد امکان بهره‌مندی اقشار یاد شده از خدمات و تسهیلات ویژه، قابل ‌شناسایی بودن خودرو توسط ماموران راهنمایی و رانندگی و گروه‌های انتظامی و امدادی و پیشگیری از سوء استفاده از تسهیلات ویژه جانبازان و معلولان بود. همچنین لزوم مشخص کردن افرادی که با شرایط ویژه جسمی و حرکتی رانندگی می‌کنند از دیگر نکات مدنظر پلیس راهنمایی و رانندگی بود. با توجه به این شرایط، پلیس راهنمایی و رانندگی بمنظور آگاهی رانندگان دیگر از شرایط و محدودیت‌ های رانندگی این افراد و رعایت شرایط لازم، طرح کنونی پلاک ویژه جانبازان و معلولان را مصوب و به مرحله اجرا درآورد.

مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین تاکید کرد: با این‌ وجود در پلاک ویژه جانبازان و معلولین تفاوت‌هایی نیز وجود دارد که برای ماموران راهنمایی و رانندگی قابل تشخیص است.

تبریزی خاطرنشان کرد: موضوع پلاک ویژه برای آن دسته از جانبازان معزز بین 25 تا 49 درصدی که با نظر کمیسیون پزشکی بنیاد دارای مشکلات جسمی و حرکتی هستند در دست پیگیری است و به‌ محض حصول نتیجه اطلاع‌ رسانی خواهد شد.

براساس آمار بنیاد شهید، شمار جانبازان کشور 546 هزار و 108 نفر است که از این تعداد 320 هزار و 528 نفر جانباز زیر 25 درصد(شامل 59 درصد از جانبازان) به شمار می آیند و 225 هزار و 580 نفر (شامل 41 درصد جانبازان) بیش از 25 درصد جانبازی دارند.

 

منبع: ایرنا