عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: تعرفه واردات خودرو بیشتر جنبه درآمدزایی برای دولت دارد و از این منظر باید تغییرات آنرا بررسی کرد.
محمدقلی یوسفی اظهار کرد: اگر زمینههای بالندگی و رشد صنعت خودروی داخلی فراهم نباشد، وضع هرگونه تعرفهای بر واردات خودرو به جای کمک به رشد این صنعت، باعث عقبماندگی بیشتر آن خواهد شد.
وی ادامه داد: زمانی میتوان تعرفه را ابزاری برای حمایت از صنعت خودروی داخلی دانست که خودروهای وارداتی از نظر مدل و قیمت، همسطح خودروهای داخلی باشند در حالیکه هماکنون اینگونه نیست.
یوسفی با بیان اینکه در حال حاضر تعرفه واردات خودرو بیشتر ابزاری برای درآمدزایی دولت است تا حمایت از صنعت خودروی داخلی، خاطرنشان کرد: در این شرایط این منافع دولت است که تعیین میکند تعرفه واردات خودرو افزایش یا کاهش یابد.
وی ادامه داد: اگر منظور برخی از وضع تعرفه، حمایت از صنعت خودروی داخلی است به جای این کار باید با شناسایی دلایل عقبماندگی صنعت خودرو، شرایط را برای کاهش قیمت و افزایش کیفیت این محصولات فراهم کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: بنابراین هرگونه تغییر تعرفه واردات خودرو چه در جهت افزایش و یا چه کاهش، تاثیری بر وضعیت صنعت خودرو نخواهد داشت بلکه بر میزان درآمد دولت تاثیرگذار خواهد بود.
منبع: ایسنا
مخاطبان پایگاه خبری «مجله ماشین» از این پس میتوانند مهمترین اخبار روز خودروسازی ایران و جهان را در اسرع وقت روی تلفن همراه و رایانه خود دریافت کنند.
جهت عضویت از طریق لـیـنـک زیر وارد کانال پایگاه خبری «مجله ماشین» شوید و گزینه join (پیوستن) را بزنید.
telegram.me/machine_magazine