محمود امراللهی با بیان اینکه این آمار در مقایسه با بسیاری از کشورها تأسف برانگیز است، افزود: هرچند دستگاه های متولی و مرتبط مانند وزارت راه و شهرسازی، نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی و دیگر مسئولان اقدامات زیادی برای کاهش این تلفات به انجام رسانده اند اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله بسیاری داریم. وی افزود: برای کاهش این تلفات زیان بار به عزم و اراده ملی و همگرایی امکانات داریم و تا بسترهای لازم قانونی ، فرهنگ سازی و امکانات زیرساخت ایجاد نشود ، همچنان باید شاهد این تلفات در سال های آتی باشیم.
رئیس هیات مدیره بیمه ایران با بیان اینکه تصادفات رانندگی باعث هدر رفت منابع مالی و انسانی در کشور می شود ، تصریح کرد : برای کاهش تلفات و هزینه های تصادفات رانندگی به اصلاح فرهنگ رانندگی در کشور نیاز داریم علاوه براین باید قوانین بازدارنده بیشتری دراین خصوص تدوین شود تا شاهد کاهش تلفات این موارد درکشور باشیم. امراللهی به وضع عوارض متعدد بر بیمه نامه شخص ثالث اشاره کرد و گفت : مهم ترین دلیل افزایش قیمت بیمه نامه های شخص ثالث وضع عوارض مختلف است.
به گفته وی شرکت های بیمه ای برای تامین جبران ریسک این بیمه نامه ناچار به افزایش قیمت هستند و اگر عوارض متعدد دراین بیمه نامه کاهش یابد شاهد کاهش قیمت بیمه نامه خواهیم بود.
مدیرعامل بیمه ایران با بیان اینکه هم اکنون درکشوربیش از سه میلیون خودرو فاقد بیمه نامه در حال تردد است ، اظهار داشت: اگر دارندگان این وسایل نقلیه تمکن مالی داشتند بیمه نامه شخص ثالث خرایداری می کردند و ریسک خطرات خود را کاهش می دادند. وی نقش مجلس شورای اسلامی به عنوان قوه قانونگذار را بسیار مهم دانست و افزود: اینکه فقط از شرکت های بیمه ای انتظار داشته باشیم با تمام توان و امکانات وارد عرصه شوند و این معضل بزرگ را به تنهایی حل کنند ، امکان پذیر نیست.
رییس هیات مدیره بیمه ایران ابراز امیدواری کرد: قانون گذار به کاهش وضع عوارض بربیمه نامه شخص ثالث به عنوان یک بیمه نامه اجباری رای دهد تا امکان برخورداری از این بیمه نامه برای تمامی دارندگان وسایل نقلیه فراهم و از ناهنجاری های اجتماعی و مالی جلوگیری شود.
منبع: خبرخودرو