از تیرماه سال 99 در راستای اجرای برنامه توقف تولید محصولات خانواده پراید و برای جبران افت تیراژ آن، دستور افزایش ظرفیت تولید محصولات S۲۰۰ و Q۲۰۰ شامل خودروهای خانواده ساینا و خانواده کوییک در گروه خودروسازی سایپا از سوی مدیرعامل ابلاغ و به همین منظور طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی خط رباتیک جدید برای تولید بدنه این خودروها در شرکت پارس خودرو آغاز و در کمتر از ده ماه آماده راهاندازی شد.
از مهمترین ویژگیهای این خط تولید، میتوان به طراحی و ساخت کامل تمامی تجهیزات در شرکت سایپا به دست متخصصان ایرانی و استفاده از منابع داخلی کشور در کنار بهرهگیری از تکنولوژی روز دنیا و نیز کاهش ارزبری راهاندازی آن نسبت به خطوطی است که در سالیان گذشته از خارجِ کشور تامین شده است، اشاره کرد.
پس از معرفی تیبا ۲ که مورد استقبال زیادی قرار گرفت، سایپا تصمیم گرفت فیس لیفتی تحت عنوان کوئیک از این خودرو به بازار عرضه کند. کوییک مجهز به یک پیشرانه ۴ سیلندر با ۸ سوپاپ و حجم موتور این خودرو ۱۵۰۳ سیسی استس؛ به همین دلیل حداکثر قدرت آن ۸۷ اسب بخار در ۵۰۰۰ و ۳۰۰ دور در دقیقه است. بررسیهای فنی نشان میدهد که نهایت گشتاور این خودرو ۱۲۸ نیوتن متر در ۴۰۰۰ و ۳۰۰ دور در دقیقه است. جعبه دنده ۵ سرعته دستی نیز توان این پیشرانه را به چرخ های جلو متقل می کند.
در سیستم حرکتی آن از یک جعبه دنده ۵ دنده دستی استفاده شده است، جالب است بدانید که این خودرو میتواند حداکثر سرعت ۱۶۰ کیلومتر در ساعت به شما هدیه دهد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برای آن ۱۳ ثانیه است. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو ۷.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است و حجم باک آن ۴۱ لیتر است.
نکته حائز اهمیت اصلی کوییک حضور در یک رده قیمتی مناسب نسبت به ویژگی های آن است. به همین دلیل با توجه به طراحی قابل قبول بدنه، آپشنهای مناسب و هزینههای نگهداری پایین توانسته به فروش مناسبی دست یابد.
این خودرو با ترمز دیسکی در جلو و کاسهای در عقب عرضه می شود و مجهز به سیستم ترمز ABS، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD است. از دیگر امکانات این خودرو میتوان به سنسور پارک دنده عقب ، سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک ، روف رگ ، چراغ روشنایی روز (Day Light) ، چراغ همراهی تا درب منزل ، مه شکن جلو و عقب ، نمایش دمای هوای بیرون ، شیشه بالابر برقی جلو و عقب ، آیینه جانبی برقی ، شارژ موبایل USB ، صندلی راننده دستی ۶ حالت و صندلی مسافر ۴ حالت اشاره کرد.
دیگر امکانات این خودرو شامل کیسه هوای جلوی راننده و سرنشین، سنسور دنده عقب، هشدار دهنده بسته نبودن کمربند ایمنی، سیستم ضد سرقت ایموبلایزر، بازکننده درب صندوق عقب با ریموت کنترل، رینگ آلومینیومی دو رنگ، فرمان D-Type چرمی مجهز به کلیدهای کنترل صوتی، مالتی مدیا مجهز به دوربین دید عقب، سیستم ترمز ABS + EBD + BAS و استاندارد آلایندگی یورو ۵ برخوردار است.
این خودرو جوان پسند که می توان از آن به عنوان رقیب پژو 206 نام برد، آبان ماه سال گذشته موفق شد در ارزشیابی کیفی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران با یک درجه ارتقا به 4 ستاره کیفی برسد.