کارگاه آموزشی کنوانسیونهای عبور و مرور بینالمللی سازمان ملل متحد و سازمان جهانی گمرک با همکاری فیا برای مدیران وزارتخانه ها و سازمان های ذیربط در ایران و همچنین نمایندگانی از کلوپ های جهانگردی و اتومبیلرانی کشورهای همسایه ایران به میزبانی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران و سازمان همکاری اقتصادی اکو، برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرماشین» به نقل از روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران، در نشست پیشرفته آموزشی کنوانسیونهای عبور و مرور بینالمللی سازمان ملل و سازمان جهانی گمرک که از ۱۸ تا ۲۰ خرداد در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در کشور سوئیس برگزار شد، دکتر محمد حسین صوفی رئیس هییت مدیره و مدیر عامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران به عنوان نماینده جمهوری اسلامی به صورت بر خط شرکت کرد.
کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، به دعوت رسمی فدراسیون بینالمللی اتومبیلرانی (فیا) به عنوان یکی از ۱۲ عضو جهانی شورای گمرکی فیا، در این کارگاه سطح پیشرفته که ابتکار مشترک کمیسیون اقتصادی سازمان ملل در اروپا به عنوان متولی کنوانسیونهای ورود موقت وسایل نقلیه شخصی و تجاری و فیا به عنوان مجری سیستم جهانی کارنه دو پاساژ است به صورت بر خط شرکت کرده است.
در این نشست مقرر شد تا کارگاه آموزشی کنوانسیونهای عبور و مرور بینالمللی سازمان ملل و سازمان جهانی گمرک با همکاری فیا برای مدیران وزارتخانه ها و سازمان های ذیربط در ایران و همچنین نمایندگانی از کلوپ های جهانگردی و اتومبیلرانی کشورهای همسایه ایران به زودی به میزبانی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران و سازمان همکاری اقتصادی اکو برگزار شود.
کنوانسیونهای ورود موقت وسایل نقلیه شخصی (۱۹۵۴ نیویورک) و وسایل نقلیه تجاری (۱۹۵۶ ژنو)، دو ابزار قانونی و راهبردی سازمان ملل متحد در حوزه تسهیل تردد بینالمللی وسایل نقلیه شخصی مسافران (گردشگران و تجار) هستند. همچنین کارنه دوپاساژ به منزله گذرنامه تردد وسایل نقلیه مذکور، بدون پرداخت حقوق و مالیات گمرکی، ضمیمه هر سه کنوانسیون مذکور میباشد. اوراق ورود موقت «کارنه دوپاساژ» نیز یک سند گمرکی بینالمللی و تضمین معتبر بینالمللی برای پوشش حقوق و عوارض ورودی گمرکی است.