رئیس هیأت مدیره کانون آموزشگاههای رانندگی از تعطیلی کلاس های آموزش رانندگی در محدودیت های کرونا خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرماشین» به نقل از خبرخودرو، فرهاد حقیقی درباره نحوه برگزاری کلاس های رانندگی در تعطیلات دو هفته ای کرونا بیان کرد: صنف آموزشگاه های رانندگی از مشاغل گروه 2 محسوب می شوند و به همین دلیل این صنف در شرایط قرمز کرونا فاقد فعالیت است و کلاس های تئوری و عملی و آزمون ها در این دو هفته برگزار نمی شوند و پس از آن طبق دستور ستاد ملی کرونا فعالیت خواهیم کرد.
وی در خصوص امکان برگزاری کلاس های آیین نامه به صورت مجازی در تعطیلات کرونا گفت: سامانه آموزش مجازی قانون آموزش رانندگی کشور آماده بهره برداری است و برای برگزاری مجازی کلاس های تئوری منتظر مجوز پلیس هستیم و در صورت توافق با پلیس راهور اجرایی خواهد شد.
رئیس هیأت مدیره کانون آموزشگاههای رانندگی درباره راه اندازی آموزشگاه های رانندگی ویژه بانوان در برخی از شهرها اظهار داشت: از نظر ما تفکیک آموزشگاه های رانندگی بر اساس جنسیت ملزومیت ندارد چرا که هر هنرجو برای آموزش با مربی زن یا مرد حق انتخاب دارد. اما طبق دستور پلیس راهور در سال 99 بانوان می توانند در آموزشگاه بانوان تحت آموزش ویژه قرار بگیرند. اما در این زمینه سوالاتی نیز مطرح است مانند اینکه آیا در آموزشگاه های ویژه بانوان، پلیس و خیابان مخصوص بانوان نیز وجود دارد و آیا لزومی برای تفکیک خانم ها و آقایان در آموزشگاه های رانندگی وجود دارد که پلیس راهور باید پاسخگوی این سوالات باشد.
حقیقی در پاسخ به این سوال که هدف پلیس راهور از طرح آموزشگاه رانندگی ویژه بانوان چیست، گفت: پلیس هدف خاصی را اعلام نکرده اما احتمالا هدف از این طرح تکوین بانوان است. البته به اعتقاد بنده هدف تکوین نیست چرا که می توانیم همین خدمات را در آموزشگاه های موجود به نحو احسن توسط مربیان توانمند ارائه دهیم.
وی در ادامه با اعلام افزایش 30 درصدی شهریه کلاس های رانندگی در سال جدید عنوان کرد: علی رغم افزایش 39 درصدی دستمزدها توسط شورای عالی کار ، افزایش 46 درصد نرخ تورم و افزایش هزینه های خودرو و نگهداری فضای اداری آموزشگاه ها اما با سخت کوشی بسیار توانستیم 30 درصد افزایش شهریه کلاس ها را اعمال کنیم.
رئیس هیأت مدیره کانون آموزشگاههای رانندگی در پایان خاطرنشان کرد: حداقل انتظار ما از مسؤلین و مدیران اجرای دقیق قوانین مصوب دولت است. زیرا دستورالعمل هایی که صادر شده و توسط دولت و مجلس ابلاغ می شود توسط مسئولین اجرا نمی شود. در واقع افکار مدیران جایگزین قانون و دستورالعمل ها می شود و قانونی که شرح وظایف ما در آن مشخص شده اجرا نمی شود.