مدیرعامل شرکت دانشبنیان قالبهای پیشرفته ایران خودرو، از پیشرفت پروژه طراحی و ساخت قالبهای بدنه تارا طبق برنامه زمانبندی خبر داد و گفت: داخلیسازی طراحی و ساخت قالبهای بدنه این خودرو صرفهجویی ارزی چهار میلیون دلاری را به دنبال داشته است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرماشین» به نقل از ایکوپرس- اصغر ربیعی با بیان اینکه شرکت قالبهای پیشرفته ایران خودرو، متعلق به شرکت تعاونی خاص ایران خودرو، رتبه A شرکت ساپکو را در زمینه قالبسازی و تولید قطعه دارد، اظهار کرد: تولید ۱۰۷ قطعه منفصله پروژه تارا به این شرکت سپرده شده که این تعداد به صورت ۶۷ مجموعه در اختیار شرکت ساپکو قرار میگیرد. پیچیدگی و فناوری بالای قطعات تارا، سبب بلوغ و رشد قطعهسازان و بهرهمندی آنان از دانش روز تولید شده است.
وی افزود: در حال حاضر مراحل تست کیفیت قطعات طی شده است، ظرفیت ابتدایی در نظر گرفته شده برای ۸۰ دستگاه خودرو در روز است که این تعداد براساس افزایش ظرفیت تولید تارا قابل افزایش به تامین روزانه ۵۰۰ دستگاه خودرو است.
ربیعی سرمایه گذاری برای طراحی قالب و تامین تجهیزات تولید قطعه را حدود ۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: قالبهایی که طراحی کردهایم با استفاده از قالبهای مرحلهای اتوماتیک (پروگرسیو) بوده که در صورت تامین از منابع خارجی بیش از چهار میلیون دلار ارز از کشور خارج میشد.
ربیعی از تولید و تامین قطعات و مجموعه هایی مانند صندلی تارا برای سایر واحدهای قطعه سازی خبر داد و گفت: برخی قطعات اصلی و مهم مجموعه صندلی این محصول نیز توسط شرکت قالبهای پیشرفته ایران خودرو تامین میشود.
مدیرعامل شرکت قالبهای پیشرفته ایرانخودرو، تصریح کرد: با توجه به تعداد و تنوع محصولات تولیدی این شرکت برای خودروی تارا، قطعات تولیدی در قسمت های مختلف بدنه از چراغ جلو تا چراغ عقب کاربرد دارد.