رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: ۲۲ درصد شماره گذاریها در سال جاری در بخش نوشماره بوده است و در چهار ماه اخیر ۲۵۸ هزار و ۱۵۷ دستگاه خودرو نوشماره شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرماشین» به نقل از خبرخودرو، سردار سرتیپ هادیان فر در جمع خبرنگاران گفت: با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکتهای خودروساز هیچ خودرویی بدون پلاک از شرکت خودروساز خارج نخواهد شد.
وی گفت: تمامی خودروهایی که به فروش میرسد در همان کارخانه یا نمایندگیها باید نصب پلاک شود و دیگر فروش سبدی نداریم.
سردار هادیان افزود: بیشترین تصادفات در جادهها و علت بیشترین تصادفات و مرگ و میر ناشی از سرعت بالاست که متاسفانه آمار ۷۰ درصد جان باختگان در تصادفات و ۷۰ درصد مجروحان در جادههای کشور است.
سردار هادیان فر گفت: امیدواریم با همکاری وزارت راه شدت تصادفات را با کاهش سرعت مدیریت کنیم که در حال پیگیری است.
وی افزود: به زودی ۲۰۰۰ دوربین دیگر در جادههای کشور نصب خواهد شد و تفاهم نامهای نیز با وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی امضا شد که توسعه انضباط تردد در جادههای کشور مدنظر است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی از گرفتن تست روانی رانندگان ناوگان عمومی در صورت تخلفات پرخطر خبر داد و گفت: اگر رانندگان ناوگان عمومی تخلفات حادثه ساز انجام دهند تست روانی از آنها گرفته خواهد شد و این موضوع از ماه گذشته آغاز شده است و در بیمارستانها انجام میگیرد.
سردار هادیان فر اضافه کرد: همچنین گرفتن اطلاعات خام دوربینها از طریق شهرداریها اجرا شده و در حال انجام است.
وی گفت: همچنان دو هزار نقطه حادثه خیز باقی ست و امیدواریم هر چه سریعتر این نقاط حادثه خیز درست شود و روند کاهشی را شاهد باشیم.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی افزود: همچنین برای جلوگیری از اتلاف وقت رانندگان در عوارضی بزرگراهها و جادهها قرار است بزودی پرداخت الکترونیکی با همکاری وزارت راه و شهرسازی توسعه یابد که این موضوع در ابتدای شهریور ماه عملیاتی خواهد شد.
ارائه بیش از ۷۰ میلیون خدمت نیروی انتظامی
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی : سال گذشته نیروی انتظامی بیش از ۷۰ میلیون خدمت در بخشهای مختلف به هموطنان ارائه داد که بیش از ۳۵ میلیون و ۵۰۰ هزار خدمت فقط مربوط به راهور بوده است.
سردار هادیانفر امروز در نخستین نشست خود در سال ۹۹ در جمع خبرنگاران افزود: پلیس راهور کشور ۲۱۷ هزار کیلومتر جاده اصلی، فرعی و روستایی و هزار و ترافیک ۴۷ شهر را مدیریت ترافیک میکند.
وی گفت: توسعه انضباط ترافیکی، کاهش تصادفات، ارائه خدمات مطلوب و توسعه هوشمند سازی و تسریع در خدمات از اهداف ناجاست.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور افزود: بخش کاهش سوانح و حوادث جزو دغدغههای مسئولان نظام است که دستگاههای مختلف باید هماهنگیهای لازم را در این زمینه داشته باشند، اما بیشترین اقدامات مربوط به پلیس راهنمایی و رانندگی است.
سردار هادیانفر گفت: بعد از دو سال یعنی سالهای ۹۶ و ۹۷ که شاهد افزایش تصادفات بودیم، اما خوشبختانه در سال ۹۸ با پیگیریهای انجام شده باز هم شاهد کاهش تصادفات هستیم.
وی افزود: تصادفات به غیر از خسارتهای مادی به اجتماع و زندگی مردم نیز خسارت وارد میکند به نحوی که خسارت تحمیل شده هر نفر کشته معادل ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است که به کشور وارد میشود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور گفت: نقش دستگاهها در کاهش تصادفات بایستی مشخص شود، زیرا سهم ما در این خصوص ۱۸ درصد نسبت به سایر دستگاه هاست و بقیه دستگاهها از جمله وزارت راه، وزارت بهداشت، شهرداریها، هلال احمر، اورژانس و صدا و سیما هر کدام نقش قابل توجهی در این موضوع دارند.
سردار هادیانفر افزود: خوشبختانه در بخش تصادفات در چهار ماه سال ۹۹ همین روند کاهشی را شاهدیم که امیدواریم در ادامه سال هم این موضوع ادامه پیدا کند.
وی گفت: در خصوص همکاری دستگاهها و سازمانها از رئیس جمهور درخواست کردیم که کمیسیون ایمنی راه به ریاست خود ایشان برگزار شود و در طرح نجات که در حوزه تصادفات ارائه خواهد شد، مسئولیت هر دستگاه مشخص تا بتوانیم گامهای موثری را در حوزه انضباط ترافیکی و کاهش تصادفات برداریم.