احمدی زاده از راه اندازی مرحله اول شهرک حمل و نقل تهران در نیمه نخست امسال خبرداد.
رئیس کانون انجمن های صنفی کارفرمایان موسسات و شرکت ها و حمل ونقل داخلی کالای کشور گفت : شهرک حمل ونقل تهران در زمینی به وسعت 300 هکتار در سه فاز طراحی شده است و 320 شرکت و موسسه حمل ونقل فعال در شهر تهران را در خود جای خواهد داد.
حسین احمدی زاده گفت: این شهرک ظرفیت پذیرش روزانه 10 هزار کامیون را خواهد داشت که در مرحله نخست این شهرک 79 شرکت و در مراحل دوم و سوم 230 شرکت و موسسه حمل و نقل کالا مستقر خواهد شد .
احمدی زاده با بیان اینکه هم اکنون 130 شرکت کار اجرایی احداث دفاتر خود در این شهرک را آغاز کرده اند گفت:میزان پیشرفت فیزیکی در مرحله نخست این شهرک 70 درصد و در مرحله دوم 30 درصد است و عملیات تسطیح اراضی فاز سوم این شهرک نیز به اتمام رسیده است.
وی افزود:هم اکنون 3 هزار خط تلفن آماده واگذاری است و امکانات آب و برق مورد نیاز نیز تامین شده است.
احمدی زاده خاطرنشان کرد:این شهرک نخستین شهرک حمل و نقل است که به صورت ترکیبی از الگوی سنتی و مدرن حمل و نقل ایران طراحی شده است .
وی افزود:ارتباط رانندگان با موسسات و شرکتهای حمل ونقل یکی از ضرورت های صنعت حمل ونقل در ایران است و از دیرباز این ارتباط سنتی وجود داشته به گونه ای که صاحبان موسسات حمل ونقل رانندگان را در کامیون های ملکی خود سهیم می کردند و این شهرک به گونه ای طراحی شده که این ارتباط را تعمیق می بخشد.
احمدی زاده افزود: تمامی دفاتر ایجاد شده در شهرک حمل و نقل اماکن خاصی را برای اسکان و پذیرایی از رانندگان در محل دفتر خود طراحی کرده اند ضمن اینکه احداث هتل نیز در طرح توسعه شهرک دیده شده است.
رئیس کانون انجمن های صنفی کارفرمایان حمل ونقل افزود:دسترسی آسان به این شهرک از طریق بزرگراه ها و کمربندی های موجود در اطراف تهران این امکان را به کامیون های ورودی به تهران از شمال ،جنوب، شرق و غرب تهران می دهد که در تمام ساعات شبانه روز بدون ورود به محدوده شهر تهران وارد شهرک شده و به تخلیه و بارگیری کالا بپردازند.
احمدی زاده تاکید کرد: هم اکنون تاخیر در بهره برداری از مرحله نخست شهرک به علت آماده نبودن پل دسترسی به این شهرک است که از سوی سازمان راهداری و حمل ونقل استان تهران درحال احداث است که در مراحل پایانی ساخت وساز است.
وی رکود حاکم بر فعالیت های اقتصادی و تسریع آن به بخش حمل و نقل را یکی از عوامل کندی تکمیل این طرح عنوان کرد و گفت : با وجود همه مشکلات به تمامی شرکت ها و موسسات حمل و نقل کالا براساس زمان بندی در دفترچه قرارداد تنظیم شده حداکثر یک سال مهلت داده شده است تا دفاتر خود را در شهرک تاسیس کنند.
منبع: خبرخودرو