به دلیل تشدید رکود بازار خودرو در هفته جاری برخی از نمایشگاهداران و عرضهکنندگان خودرو ترجیح دادهاند به جای بازگشایی محل کار خود پس از تعطیلات عید فطر، تعطیلات خود را طولانیتر کنند.
به طور معمول در ماههای فروردین و اردیبهشت هر ماه بازار خودرو به رکود رفته و پس از آن با آغاز تابستان و فرا رسیدن سفرهای تابستانی بازار مجددا رونق میگیرد. با این حال در سال جاری این اتفاق نیفتاده و علیرغم گذشت نیمی از فصل تابستان رکود بازار خودرو نه تنها کاهش نیافته بلکه تشدید نیز شده است.
در این زمینه فعالان بازار خودرو معتقدند که برخی مصرفکنندگان به دنبال خرید خودروی مدنظر خود هستند اما بیان اظهارات ضد و نقیض درباره قیمت خودروها موجب شده تا مصرفکنندگان برای خرید خودروی مورد نیاز خود صبر کنند.
حدود یک ماه پیش رییس شورای رقابت قیمت نهایی خودروهای داخلی را اعلام کرد اما پس از آن برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیسیونی برای کاهش قیمتهای اعلامی شورای رقابت خبر دادند.
با این حال رییس شورای رقابت تاکنون موضعگیری رسمی در این زمینه نداشته است و همین موضوع ابهامات در زمینه سرنوشت تعیین قیمت خودروهای داخلی را افزایش داده است.
در این زمینه یکی از فعالان بازار خودرو میگوید: از ابتدای هفته جاری تاکنون بازار خودرو نیمه تعطیل است.
وی با بیان اینکه پس از چند روز تعطیلات عید فطر در هفته جاری رکود بازار تشدید شده است، خاطرنشان میکند: دلیل اصلی این موضوع طولانی شدن زمان برای تعیین قیمت خودروهای داخلی است.
این فعال بازار خودرو ادامه میدهد: برخی نمایندگان مجلس از کاهش 10 تا 15 درصدی قیمت خودروها خبر دادهاند و در این زمینه مصرفکنندگان در انتظار کاهش قیمتها هستند.
وی اضافه میکند: پس از چند روز تعطیلات عید فطر نیز برخی از نمایشگاههای اتومبیل ترجیح دادهاند به دلیل تشدید رکود بازار در هفته جاری، فعالیت خود را آغاز نکنند و این موضوع بازار خودرو را نیمه تعطیل کرده است.
این فعال بازار خودرو با بیان اینکه امیدواریم تکلیف قیمت خودروها هرچه زودتر تعیین شود، تصریح میکند: ادامه یافتن این شرایط موجب ضرر و زیان نمایشگاههای اتومبیل شده است.
منبع: ایسنا