مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان همدان با بیان اینکه 15 درصد بار و کالا در استان همدان توسط وانت بارها انجام می شود بر ضرورت ساماندهی آنها تاکید کرد..
نصرت الله حیدری، در جلسه هم اندیشی با فرماندهان پلیس راه استان که در این اداره کل برگزار شده بود ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر به بررسی مواردی پیرامون ایمنی در جاده ؛ مسائل حمل و نقل عمومی و تعامل کارشناسان این اداره کل با پلیس راه پرداخت .
وی با بیان اینکه هدف از تصویب افزایش جرائم رانندگی کاهش حوادث و تلفات ناشی از تخلفات و تصادفات است گفت: امیدوارم با اجرای این طرح در ایام پایانی سال و سفرهای نوروزی با دقت بیشتر رانندگان و کاهش تصادفات فوتی و جرحی مواجه شویم.
حیدری گفت علیرغم افزایش جرائم ؛ با توجه به اینکه کنترل این تخلفات در دست خود رانندگان است چنانچه دقت کافی باشد هیچ بار مالی اضافی بر خانواده ها تحمیل نخواهد شد و رانندگان تنها در صورت ارتکاب تخلف ملزم به پرداخت جریمه خواهند بود
وی، با اشاره به راه اندازی و استفاده از سیستم "ITS" در سطح جاده های استان همدان تصریح کرد: با نصب و راه اندازی اسیستم های هوشمند و همکاری پلیس راه کنترل مطلوبی بر وسایل نقلیه ایجاد شده و امیدواریم با پوشش کامل محورها بتوانیم این نظارت را به صد در صد برسانیم .
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان همدان در خصوص کنترل و نظارت بر شرکت های امداد خودرو ، نیز اظهار داشت: برای جلو گیری از سوءاستفاده های احتمالی ، شرکت های امداد خودرو باید با اخذ مجوز از اداره کل حمل و نقل اقدام به فعالیت کنند .
حیدری خاطرنشان کرد: نظارت و کنترل مستمر بر فعالیت شرکت های امداد خودرو ضروری است که این مهم باید علاوه بر اداره کل حمل و نقل و پایانه ها توسط عوامل پلیس راه و راهداری استان نیز صورت گیرد.
وی با تاکید بر ساماندهی وانت بارها در سطح استان همدان، گفت: ساماندهی وانت بارها نیازمند حمایت و پشتیبانی می باشد
وی با بیان اینکه بیش از 15 درصد حمل کالا و بار توسط وانت بارها انجام می شود، ابراز داشت:.و متاسفانه این ناوگان حمل و نقل تلفات قابل توجهی در جاده های استان برجای می گذارد که حمل بار توسط وانت بارها باید بر طبق اسناد و باکنترل و نظارت بیشتری صورت گیرد .
مدیر کل حمل و نقل و پایانه ها بیان کرد: اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان نیازمند حمایت های پلیس راه در راستای ساماندهی وانت بارها و راه اندازی سامانه اطلاع رسانی در خصوص بروز تصادفات ناوگان های عمومی است چرا که صد در صد تصادفات ناشی از عامل انسانی می باشد و می توان با آموزش های لازم از بروز هرگونه حوادث جلوگیری کرد.
سرهنگ شاکری، رئیس پلیس راه استان همدان در خصوص افزایش جرائم، خاطرنشان کرد: افزایش جرائم نباید با افزایش تورم محاسبه شود چراکه این مهم جزو ملزومات و سبدخانوار افراد محسوب نمی شود.
وی با بیان اینکه در 10 ماهه امسال با کاهش 8 درصدی تصادفات منجر به فوت مواجه بودیم، افزود: این در حالیست که سهم وسایل نقلیه عمومی مسافربری در بروز تصادفات جرحی و فوتی یک درصد است.
محبی، معاون راهداری استان همدان نیز گفت: اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان در راستای جا به جایی زائران حسینی در ایام اربعین اقدامات شایسته ای را انجام داده و به عنوان یکی از استان های فعال شناخته شده است.
وی ضمن تاکید بر تعامل پلیس راه، راهداری و اداره کل حمل و نقل استان، افزود: این تعامل موجب شناسایی بهتر نقاط حادثه خیز توسط ارگان ها می شود و می توان نسبت به حذف این نقاط در محورها و جاده ها اقدام کرد .
در خاتمه فرماندهان پاسگاه های پلیس راه سطح استان مشکلات و مسائل مرتبط با تردد , اضافه تناژ و نظارت بر مدارک بخش حمل و نقل عمومی بار و مسافر را مطرح و پیرامون رفع موانع نظارتی بحث و تبادل نظر به عمل آمد.
منبع: خبرخودرو